တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မန္တလာဒီဂရီကောလိပ်

အထူးပြုဘာသာ – ပထဝီဝင်

ဦ:**ရေ** ( ၇၇ ) ဦ:

•	<del>စ</del> ဉ်	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်		အမည်	စုစုပေါင်း ရမှတ်
	၁	66	၃ ၇၈၃	မနန်းဆိုင်ဟွမ်	२९१
	J	မအန	૧રી	မောင်ထက်အောင်	9J9
	5	88	၉ြေ၂	မနော်လာနွီးဖော	<b>2</b> J9
	9	88	२०२२	မနန်းအိအိရွှေစင်	<b>२</b> २ ७
	၅	မရမ	၆၁၀၁	မထူးငယ်ငယ်စိုး	५० १
	G	မကခ	၁၅၆၂	မနှင်းနှင်းဝေ	၃၁၆
	?	မရမ	၅၁၀၂	မောင်စိုပြေမင်းလှိုင်	၃၁၅
	၈	မမ	2299	နန်းလောဝ်ဆိုင်နွမ်	ફગ્દ
	6	မရမ	7919	မောင်ထွန်းဝဏ္ဏအောင်	२०२
	00	မရမ	รอาา	မောင်ရဲထိုက်ကျော်	२०७
	၁၁	မကခ	၁၅၉၁	မခင်နှင်းဖြူ	२०७
	၁၂	99	၅၁၅၁	မောင်မြတ်စိုး	२०१
	၁၃	99	၄၈၃၄	မဟန်နီချို	२०५
	၁၄	မရမ	୨၂၉၅	မောင်အေးချမ်းအောင်	२०५
	၁၅	မအန	၂ေ၆	မောင်မျိုးခန့် ော်	२०५
	၁၆	မကခ	၁၅၈၂	မောင်ရှိုင်းကျော်ထွန်း	२०५
	၁၇	မကခ	<sup>૦</sup> ૧ ૧ ૧	မောင်ကျော်သူ ရအောင်	२०२
	၁၈	မရမ	၆၅၈၅	မောင်ထက်နိုင်အောင်	२०२
	၁၉	99	୨२୨७	မောင်ချမ်းသာ	२०२
	Jo	မရမ	၄၆၁ ၇	မောင်ကောင်းထက်ကျော်	२०२
	၂၁	မရမ	၅၆၀၉	မောင်ဒီးဖိ	રુા
	JJ	မရမ	၅၆၆၁	မောင်မြင့်သူဇော်	રુગ
	15	မရမ	၄၂၁၆	မောင်အောင်ပြည့်ဖြိုးထွန်း	२०।
	J9	99	୭ତୀଚ	မောင်ဇင်မင်းလတ်	200
	J၅	99	ეი၄၄	မောင်မြင့်မြတ်	၃၀၁

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် – မန္တလာဒီဂရီကောလိပ်

အထူးပြုဘာသာ – ပထဝီဝင်

ဦ:**ရေ** ( ၇၇ ) ဦ:

				E( 37 ) E-
စ္ခင့	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်		အမည်	စုစုပေါင်း ရမှတ်
	မရမ	၄၃၆၀	မောင်စိုင်းနွံ (မ်)ဝမ်း	200
Jγ	မရမ	<del>გ</del> იე၄	မောင်ကောင်းသန့်ကျော်	၃၀၁
၂၈	မရမ	၄၃ ၇၈	မောင်ပိုင်ဟိန်းကျော်	200
J@	မမ	၁ <sub>၅၄</sub> ၉	မောင်နေဒွန်းအောင်	JGG
90	မမ	ാിദി	မောင်သောင်းဌေး	Jee
၃၁	မကခ	JJ98	မနှင်းထက်ဝေ	Jee
۶٦	မရမ	၃၆୦၆	မောင်ထက်ပိုင်ဦး	Jee
99	မမ	ઉ	မောင်စိုင်းသီဟ	၂၉၈
29	မအန	၂၂၈	မနေခြည်သိန်း	၂၉၈
29	မရမ	၆၁၄၆	မောင်မျိုးမင်းမြတ်	၂၉၈
રહ	မအန	อูปอ	မောင်ဇော်ဆွတ်အောင်	JC?
२१	မရမ	၄၃၁၈	မောင်ရဲနိုင်ဦး	JC?
၃၈	မမ	9090	မထက်ဧာကျော်	၂၉၆
99	မရမ	GG <sub>@ე</sub>	မစုသဥ္စာအောင်	ე <b>ල</b> ©
90	မရမ	၅၁၀၉	မနှင်းလဲ့လဲ့ဝေ	ე <b>ც</b> ჱ
90	မရမ	၄၆၁၈	မဇင်မာကျော်	၂၉၆
9J	မရမ	၆၁၁၀	မောင်ထက်ဝေမျိုး	JCO
99	မအန	9 79	မအိအိစိုး	JCJ
99	မရမ	၄၄၈၈	မောင်ပြည့်စုံအောင်	JCJ
99	မရမ	ეცვი	မဝတ်ရည်ဦး	JCJ
96	မမ	ე്യം	မသန့် သီရိဆွေ	J@9
97	မရမ	८२२१	မောင်သက်ထွန်းဝင်း	J@9
၄၈	မကခ	၈၄	မမေဇင်မြင့်	J@9
90	မကခ	ാൃറു	မောင်စိုးဝေဖြုး	165
၅၀	မရမ	ეჱ၄၄	မောင်ခိုင်ဇော်	165

## တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၁၈ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မန္တလာဒီဂရီကောလိပ်

အထူးပြုဘာသာ – ပထဝီဝင်

ဦ:**ရေ** ( ၇၇ ) ဦ:

စဉ်	၂၀၁၈ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင် စာဖေးပွဲခုံအမှတ်		အမည်	စုစုပေါင်း ရမှတ်
	မမ	၄၁၁၆	မထက်ယမင်းလှိုင်	J@?
อป	မမ	<i>૨</i> ૪ ૪૭	မအေးနှင်းစန္ဒ၁ဝင်း	J@J
25	မရမ	၆၁၂၈	မောင်အောင်ကျော်မြင့်	J@J
99	မရမ	<i>૨</i> ૪ ૪ ઉ	<b>ଜ</b> ଣ୍ଟେ:	J@J
ეე	မမ	ენცც	မောင်ဝေယံမင်း	၂၉၁
ენ	မမ	ეგიς	မောင်မင်းထက်	၂၉၁
27	မရမ	୭୧၉ ୧	မောင်အောင်မင်းခန့် ကျော်	J <b>િ</b> ○
၅၈	မမ	၆၉၈	မယုဟေမာန်ဖူး	၂၉၀
<b>១</b> ၉	မရမ	6966	မောင်မိုးသိုက်	၂၈၉
Go	မမ	<b>อ</b> า	မောင်ကျော်သီဟဇော်	၂၈၉
၆၁	မရမ	၆၁၃ ၇	မစိုးစန္ဒာမြင့်	၂၈၉
۵J	မရမ	५० १२	မောင်ထင်လင်းခန့်	၂၈၉
၆၃	မမ	979	မောင်လျန်တုန်းခုပ်	၂၈၉
G9	မမ	၄၈၆၅	မချစ်စန္ဒာအေး	၂၈၈
<mark></mark>	မမ	വം	မောင်သန့် ့ဇင်ဆန်း	၂၈၈
ତତ	မကခ	၁၉၂၆	မအိန္ဒြာစိုး	၂၈၈
G <sub>γ</sub>	မကခ	၂၂၆၂	မတင်တင်ဝင်း	၂၈၈
၆၈	မရမ	ઉરીડ	မစုလှိုင်ဝင်း	၂၈၈
၆၉	မကခ	၁၅၅၁	မောင်မိုင်းနိုင်ဖြိုးပြည့်စုံ	၂၈ ၇
୵୦	မရမ	၄၆၅၈	မအိကိုကို	၂၈ ၇
၇၁	မရမ	၂၆၁၃	မနန္ဒာထွေး	၂၈၆
วป	မကခ	<sup>૦</sup>	မောင်သိန်းထိုက်ဇော်	၂၈၆
<b>૪</b> ૨	မရမ	၅၁ ၇၀	မောင်စိုင်းမြတ်သူ	၂၈၆
79	မရမ	9009	မနန်းလင်းလက်တာရာ	၂၈၆